Producent: | Dinafem |
---|---|
Plon: | mały (100 - 150 g) |
Zawartość THC: | wysoka 16-20 % |
Przeznaczenie: | Nasiona automaty |
Genotyp: | Cheese Auto x Blueberry Auto |
Czas kwitnienia: | średni 8-10 tygodni |
Wysokość: | niska (30 – 100 cm) |
Nasiona Feminizowane: | Tak |
Efekt użycia: | energetyczny, euforyczny |
Typ odmiany: | głównie Indica (50% +) |
Smak/zapach/aromat: | jagodowy, ostry/cierpki, ostry/ziołowy, słodki |
Blue Cheese Autoflowering to zdecydowanie najsmaczniejsza odmiana automatycznie kwitnąca w ofercie banku. Jest bardzo wyrazista, idealna dla koneserów, którzy nie zwracają uwagi na ogromne plony, bo liczy się dla nich przede wszystkim jakość.
Czym wyróżnia się odmiana Blue Cheese Autoflowering?Blue Cheese Autoflowering od Dinafem to zaawansowana krzyżówka Cheese Autoflowering i Blueberry Auto. Łatwo się domyślić, jak to wpłynęło na walory smakowe i zapachowe zioła. Mamy do czynienia z odmianą o tak intensywnym aromacie, że brak stosowania filtrów węglowych wydaje się czymś nierealnym. Roślina wydziela zapach typowego skunka. W smaku do głosu dochodzą nuty borówek, jednak na końcu w ustach i tak zawsze zostaje skunk.
Roślina na etapie kwitnienia błyskawicznie pokrywa się grubą warstwą żywicy, bardzo lepkiej i idealnej do produkcji haszyszu. Warto podkreślić, że jest to naprawdę szybki automat, gotowy już po 10 tygodniach. Najlepiej sprawdzi się w warunkach indoor lub w szklarni, osiągając do 100-120 centymetrów i dobrze czując się w SOG.
Blue Cheese Autoflowering nie jest ziołem dla osób, które oczekują ogromnej plenności. Roślina indoor daje do 135 g materiału na metr kwadratowy. W tym przypadku najważniejsza jest jednak jakość owoców, a pod tym względem ta odmiana bije wiele innych.
Nasiona sprzedajemy po 1, 3, 5 i 10 sztuk. Gwarantujemy ich oryginalność i legalne pochodzenie. Przypominamy, że jest to produkt kolekcjonerski, nieprzeznaczony do wysiewania na terytorium Polski.
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.