Producent: | Green House Seeds |
---|---|
Plon: | bardzo duży (450g + ) |
Zawartość THC: | bardzo wysoka 20% + |
Przeznaczenie: | Nasiona Indoor |
Genotyp: | Trainwreck x OG Kush |
Medyczna Marihuana: | Tak |
Czas kwitnienia: | średni 8-10 tygodni |
Wysokość: | średnia (100 – 150 cm) |
Nasiona Feminizowane: | Tak |
Efekt użycia: | podniecony/podekscytowany, euforyczny, pokrzepiony/uniesiony, szczęśliwy, zrelaksowany |
Typ odmiany: | 50% Indica / 50% Sativa |
Smak/zapach/aromat: | drzewo owocowe, orzechowy, słodki, tropikalny, ziemisty |
K-Train od Green House Seeds jest silnie działającą odmianą powstałą jako skrzyżowanie OG Kush oraz Trainwreck. Obydwa gatunki są popularne same w sobie i zostały wybrane, aby połączyć ich cenione efekty: relaksujące z OG Kush oraz pobudzające umysł z Trainwreck.
Charakterystyka odmiany K-TrainJest to roślina średniej wielkości, dość krzaczasta o dużych okrągłych liściach i mocnych łodygach. Idealnie nadaje się do uprawy SCRoG lub LST. Aby rozwinąć całe spektrum kannabinoidów potrzebuje 9 tygodni w indoor a do początku października w outdoor, dając plon odpowiednio ok. 800 i 1000 gr/m2. Charakteryzuje się różnorodnością zapachów i smaków – włączając kasztana, cierpki, ziemisty jak i słodki, tropikalny.
Mimo, że K-Train jest w 50% indicą a w pozostałych 50% sativą, jej działanie jest raczej typowe dla odmian indica. Po części odpowiada za to zawrotna zawartość aktywnego składnika THC – nawet do 23%. Producent ostrzega, że uderza mocno i szybko, dając poczucie mocnego upalenia. Silnie oddziałuje na ciało – relaksuje i sprawia, że czujemy się niemalże unieruchomieni, co dla początkujących może być zbyt intensywnym przeżyciem.
Zastosowanie medyczneDzięki swojemu potencjałowi jest popularnym medycznym wyborem jeśli chodzi o leczenie depresji, zespołu stresu pourazowego, oraz bólu dla pacjentów, którzy nie chcą zażywać silnych leków na bazie opioidów. K-Train wspomaga również leczenie zaburzeń odżywiania takich jak anoreksja poprzez wzmaganie apetytu i potęgowanie odczuwania głodu.
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.