Do każdego zamówienia nasiono Kannabia gratis →

    Właściwości:

    Producent: Kannabia Seed Company 
    Plon: duży (300 - 450 g) 
    Zawartość THC:wysoka 16-20 % 
    Przeznaczenie: Indoor 
    Genotyp:Afghan x Cheese
    Czas kwitnienia: krótki 6-8 tygodni 
    Wysokość: niska (30 – 100 cm) 
    Nasiona Feminizowane:Tak
    Efekt użycia:energetycznyeuforycznyzrelaksowany 
    Typ odmiany:głównie Indica (50% +) 
    Smak/zapach/aromat:ostry/cierpki 

    Opis odmiany:

    I oto w nadzwyczajny sposób startujemy w roku 2011 z odmianą mocno cenioną w Wielkiej Brytanii. Ze względu na duże zapotrzebowanie płynące z rynku brytyjskiego, zdecydowaliśmy się podjąć studia nad pracą i produkcją tego ziarna. Jest to roślina, która dobrze odnajduje się w “hiszpańskim klimacie”, jej głównym plusem jest aromat sera. Chees jest synonimem dobrej smacznej marihuany. Nie jest to jeszcze potwierdzone, ale za jej krewnych uważa się Northern Light oraz Skunk. Otrzymaliśmy oryginalny klon od kilku angielskich turystów, którzy osiedlili się w górach Alpujarra Granady w 1990 roku. Według nich był to oryginalny klon matki, wybrany ze standardowej rośliny Chees. Odmiana o intensywnym aromacie, smaku sera, jak i również właściwościach szybkiego kwitnienia. Nie była to silna roślina, ale po skrzyżowaniu z naszym Mazar-i-Sharif znacznie poprawiła swoją wydajność, powodując kształtowanie się dużych, gęstych bukietów kwiatów. Naszego mieszańca ponownie krzyżujemy, tym razem z oryginalnym Cheesem, tworząc Queso! („e;ser”e; w języku hiszpańskim)znaną równiez pod nazwą Kiss , ale przede wszystkim hybrydo – indice, przy uzyskaniu struktury Skunk. W pomieszczeniach, przy użyciu doniczek 5-7 litrów, może dorastać do 90cm i nie wyżej niż 2m na zewnątrz. Wewnątrz łatwo dostosowuje się do systemów hydroponicznych, gdzie może zakończyć cykl kwitnienia po zaledwie siedmiu tygodniach, jednak większość roślin będzie dojrzewać i są gotowe do cięcia po ośmiu tygodniach. Na zewnątrz (outdoor) , rośliny nie będą w pełni gotowe do pierwszego tygodnia października. Chees produkuje gęstą powłokę z żywicy, która będzie widoczna gołym okiem przez pierwsze etapy kwitnienia, z Chees’a można bardzo łatwo wyodrębnić pyszny Hash. Jego krótkie międzywęźla rozszerzają się podczas kwitnienia, produkując wspaniałe, wysokiej jakości pąki, lśniące kryształkami. Warto zwrócić uwagę jak odżywiamy Naszą roślinę, gdyż Chees jest bardzo wrażliwy na nadmierne nawożenie i osobiście nie chcę być odpowiedzialny za psucie tak niesamowitego aromatu, dojrzałego sera. Upewnij się by porządnie spłukać korzenie w ostatnim tygodniu kwitnienia dla zachowania esencji smaku. Queso aka Kiss od Kannabia Seed Company (ser) jest polecany dla wszystkich hodowców, bo jeśli nie przekarmisz rośliny nawozami, możesz być pewien uzyskania obfitych zbiorów w dość krótkim czasie kwitnienia.

    Dodaj do koszyka

    Kiss

    37,00 125,00 

    1 Nasiono 37,00 
    +
    spinner
    3 Nasiona 95,00 
    +
    spinner
    5 Nasion 125,00 
    +
    spinner

    Opakowań łącznie:0

    Nasion łącznie:0

    razem:

    0,00

    SKU: PRD20170506590E2CC53C67F Kategoria:

      Właściwości:

      Producent: Kannabia Seed Company 
      Plon: duży (300 - 450 g) 
      Zawartość THC:wysoka 16-20 % 
      Przeznaczenie: Indoor 
      Genotyp:Afghan x Cheese
      Czas kwitnienia: krótki 6-8 tygodni 
      Wysokość: niska (30 – 100 cm) 
      Nasiona Feminizowane:Tak
      Efekt użycia:energetycznyeuforycznyzrelaksowany 
      Typ odmiany:głównie Indica (50% +) 
      Smak/zapach/aromat:ostry/cierpki 

      Opis odmiany:

      I oto w nadzwyczajny sposób startujemy w roku 2011 z odmianą mocno cenioną w Wielkiej Brytanii. Ze względu na duże zapotrzebowanie płynące z rynku brytyjskiego, zdecydowaliśmy się podjąć studia nad pracą i produkcją tego ziarna. Jest to roślina, która dobrze odnajduje się w “hiszpańskim klimacie”, jej głównym plusem jest aromat sera. Chees jest synonimem dobrej smacznej marihuany. Nie jest to jeszcze potwierdzone, ale za jej krewnych uważa się Northern Light oraz Skunk. Otrzymaliśmy oryginalny klon od kilku angielskich turystów, którzy osiedlili się w górach Alpujarra Granady w 1990 roku. Według nich był to oryginalny klon matki, wybrany ze standardowej rośliny Chees. Odmiana o intensywnym aromacie, smaku sera, jak i również właściwościach szybkiego kwitnienia. Nie była to silna roślina, ale po skrzyżowaniu z naszym Mazar-i-Sharif znacznie poprawiła swoją wydajność, powodując kształtowanie się dużych, gęstych bukietów kwiatów. Naszego mieszańca ponownie krzyżujemy, tym razem z oryginalnym Cheesem, tworząc Queso! („e;ser”e; w języku hiszpańskim)znaną równiez pod nazwą Kiss , ale przede wszystkim hybrydo – indice, przy uzyskaniu struktury Skunk. W pomieszczeniach, przy użyciu doniczek 5-7 litrów, może dorastać do 90cm i nie wyżej niż 2m na zewnątrz. Wewnątrz łatwo dostosowuje się do systemów hydroponicznych, gdzie może zakończyć cykl kwitnienia po zaledwie siedmiu tygodniach, jednak większość roślin będzie dojrzewać i są gotowe do cięcia po ośmiu tygodniach. Na zewnątrz (outdoor) , rośliny nie będą w pełni gotowe do pierwszego tygodnia października. Chees produkuje gęstą powłokę z żywicy, która będzie widoczna gołym okiem przez pierwsze etapy kwitnienia, z Chees’a można bardzo łatwo wyodrębnić pyszny Hash. Jego krótkie międzywęźla rozszerzają się podczas kwitnienia, produkując wspaniałe, wysokiej jakości pąki, lśniące kryształkami. Warto zwrócić uwagę jak odżywiamy Naszą roślinę, gdyż Chees jest bardzo wrażliwy na nadmierne nawożenie i osobiście nie chcę być odpowiedzialny za psucie tak niesamowitego aromatu, dojrzałego sera. Upewnij się by porządnie spłukać korzenie w ostatnim tygodniu kwitnienia dla zachowania esencji smaku. Queso aka Kiss od Kannabia Seed Company (ser) jest polecany dla wszystkich hodowców, bo jeśli nie przekarmisz rośliny nawozami, możesz być pewien uzyskania obfitych zbiorów w dość krótkim czasie kwitnienia.




      Kupuje
      Zawartość koszyka
      Koszyk jest pusty!
      Dodaj jakiś produkt by zobaczyć darmowe nasiona i gratisy.

      Korzystanie ze strony nasionamarihuany.pl oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie Wykorzystujemy pliki cookies
      Więcej >>

      The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

      Close