Producent:
Plon:
Zawartość THC:
przeznaczenie:
Genotyp:
Critical + x Critical + resistant phenotypeCzas kwitnienia:
Wysokość:
Nasiona Feminizowane:
TakEfekt użycia:
Typ odmiany:
Critical + 2.0 to nowa generacja legendarnej Critical, ulepszona pod kątem sprostania trudniejszym warunkom uprawnym. Połączenie Critical + i fenotypu rośliny wykazującej się ponadprzeciętną odpornością na wilgoć dało zioło, które doskonale radzi sobie zarówno indoor, jak i outdoor w umiarkowanym klimacie.
Czym wyróżnia się odmiana Critical + 2.0?
Critical + 2.0 od Dinafem jest świetną odpowiedzią na potrzeby hodowców z krajów o mniej przyjaznym klimacie, którzy do tej pory nie mieli szans uprawiać oryginalnej Critical w ogrodzie. Dzięki swojej odporności i szybkości nowa generacja doskonale sprawdzi się nawet w umiarkowanych warunkach. Jest bardzo odporna na wilgoć, a tym samym na pleśnie i grzyby. Spokojnie może rosnąć w ogrodzie, szklarni i oczywiście w klasycznej hodowli indoor.
Critical + 2.0 zachowuje najważniejsze cechy protoplasty. Wciąż jest to roślina bardzo żywiczna i aromatyczna. Rośnie szybko, krzaki są bardzo smukłe i nie potrzebują dużo miejsca, choć mogą osiągać znaczną wysokość – z tego powodu zalecane jest stosowanie metody SCROG.
Rada producenta
Pod koniec okresu kwitnienia roślina emituje bardzo wyrazisty aromat cytrusów, sosny i przypraw, co zmusza do stosowania wydajnych filtrów.
Ta hybryda z przewagą Indici jest mistrzynią plenności. Produkuje do 700 g (!) materiału na metr kwadratowy indoor i do 1300 g na roślinę outdoor. Średni czas kwitnienia pod dachem wynosi zaledwie 45-50 dni. Jest to więc świetny wybór dla niecierpliwych hodowców.
20% stężenie THC sprawia, że zioło ma silnie psychoaktywne działanie. Haj utrzymuje się długo, ma umysłowy charakter, stymuluje i wywołuje euforię. Ta odmiana jest wręcz stworzona do użytku podczas spotkań ze znajomymi.
Nasiona odmiany sprzedajemy po 1, 3, 5 i 10 sztuk. Przypominamy, że jest to produkt kolekcjonerski, nieprzeznaczony do wysiewania na terytorium Polski.
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.